Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is een grondig en op maat gemaakt advies voor verduurzaming van je gebouw. Via verschillende scenario’s wordt inzichtelijk gemaakt tot welk niveau verduurzaamd kan worden.

Elk gebouw is anders. Maar of het nu een kantoor is, een school, een zorginstelling of een sportfaciliteit, de verduurzamingsambities kunnen gelijk zijn. Een maatwerkadvies is een integraal energieadvies dat precies aansluit op de processen en gebruikerswensen van het gebouw. Een advies op maat dus!

Bij een maatwerkadvies worden bouwkundige en installatietechnische verbeteringen doorgerekend. Doordat hier het werkelijk energieverbruik van het gebouw in meegewogen wordt, ontstaat een realistisch beeld van de financiële haalbaarheid van de maatregelen. Door strategisch de maatregelen samen te nemen, vormen ze scenario’s die jouw duurzame ambities vertalen naar concrete verduurzamingsplannen.

Wij werken volgens de Nederlandse methode voor het berekenen van de energieprestatie van gebouwen. Deze werkwijze valt ook onder BRL 9500 certificering, wat betekent dat er een kwaliteitsborging plaatsvindt. Senergy kan je in alle gevallen van dienst zijn. Met een deskundig en kwalitatief diepgaand advies, helemaal op maat.

Bekijk ook onze andere diensten

Energie- en binnenmilieuadvies Citaverde College

Energie- en binnenmilieu advies. Maatregelen m.b.t. energiebesparing en maatregelen m.b.t. beter binnenklimaat.

Energiescan bij AGU

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam