Over Senergy

Helder advies door onafhankelijke specialisten

Duidelijk en deskundig

Senergy is een adviesbureau gespecialiseerd in energie en binnenklimaat. Onze heldere adviezen helpen je aan een lager energieverbruik, een prettig binnenklimaat en een duurzaam gebouw.

Senergy bestaat uit een team van meerdere experts met veel energie- en installatietechnische kennis. We zijn transparant en objectief en zijn niet gebonden aan leveranciers of partners. Dit betekent dat je altijd eerlijk advies krijgt, op maat gemaakt, over praktisch uitvoerbare maatregelen.

Van kantoor tot hotel, van restaurant tot sportschool; wij bieden oplossingen voor elk type gebouw. Veel tevreden opdrachtgevers gingen je voor. Bekijk onze uiteenlopende projecten voor inspiratie en een indruk van wat wij kunnen bieden.

Samen sterker dan alleen

Senergy Coöperatie is in 2018 opgericht door Joost Rienks en Arjan Broers. Daarvoor waren zij beide al ruime tijd werkzaam als zelfstandig professional in de energie- en installatiebranche. Met het bundelen van hun kennis en ervaring konden ze vanaf dat moment nog beter hun klanten helpen. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer adviseurs bij, met elk hun eigen expertise. Senergy is hierdoor in staat om vanuit meerdere specialismen te komen tot een samenhangend advies, met één aanspreekpunt voor de klant.

Onze klanten vooruithelpen, daar gaan we voor. Dat doen we bij Senergy vanuit een gedeelde liefde voor techniek en onze passie voor verduurzamen.

Onze teamleden

Arjan Broers

medeoprichter en adviseur

Arjan adviseert over klimaatinstallaties en verlichting. "Ik draag vanuit mijn passie voor techniek graag bij aan de verduurzaming van het vastgoed in Nederland"

LinkedIn

Dion Nieuwenhuize

adviseur energie & duurzaamheid

Dion adviseert over energiebesparing, energieprestatie en verduurzaming van gebouwen. "Als realist en idealist help ik graag om de gebouwde omgeving zo energiezuinig én gezond mogelijk te maken"

LinkedIn

Ingrid van der Stroom

assistente bedrijfsvoering

Ingrid adviseert over bedrijfs-, kwaliteits- en milieumanagementsystemen. "Ik wil de wereld goed achterlaten. Daarom zet ik mij in voor een betere leefomgeving"

LinkedIn

Joost Rienks

medeoprichter en adviseur

Joost adviseert over verbruiksanalyses, klimaatinstallaties en verlichting. "Verduurzaming gaat niet van de één op andere dag. het zijn steeds kleine stappen. Maar we moeten wel in beweging blijven met elkaar"

LinkedIn

Maaike Wolfs

adviseur energie & verduurzaam trajecten

Maaike is een actieve en creatieve bouwkundige met de specialisatie duurzaamheid. "Een gebouw moet functioneel en eerlijk zijn, zich aanpassen aan de gebruiker. Een eerlijk gebouw is een gebouw waarin materialen toegepast zijn, die die functioneren zoals ze bedoeld zijn"

LinkedIn

Fouad Tawfik

adviseur energie & duurzaamheid

Fouad is Energieprestatie adviseur en Duurzaamheidsadviseur. "Het ideaal is toegevoegde waarde creëren zonder te consumeren. Met zo min mogelijk verbruik, maximaal resultaat"

LinkedIn

Menno Koenst

adviseur energiebesparing

Menno is veelzijdig, creatief en klantvriendelijk. Zijn motto is: “Bespaar energie, maar niet te zuinig!”

LinkedIn

Willem van Kastel

technisch adviseur vastgoed

Willem is gecertificeerd inspecteur vastgoed en EPA-U adviseur. Naast energiediensten heeft Willem veel ervaring met het uitvoeren van NEN 2767 inspecties, het opstellen van (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en aankoopkeuringen voor bedrijfspanden.

LinkedIn

Peter Lint

energieadvsieur EP-U/D en EP-W/D

Vanuit zijn rol als energieadviseur zet Peter zich in om zoveel mogelijk mensen te helpen bij energiebesparing. Hij houdt zich onder andere bezig met alle wet- en regelgeving rondom energieprestatie en CO2-reductie. "Samen gaan we op weg naar een ‘PlanetProof’ Nederland waarin gezonde gebouwen en leefomgeving centraal staan."

LinkedIn

"Stap voor stap verduurzamen we ons pand"

“Senergy is de vaste adviseur geworden voor de
verduurzaming van onze kantoren. Als er installaties vervangen worden of er
komt een nieuwe huurder pakken we hun verbeterplannen erbij. Zo verbeteren we
onze panden op de momenten dat het ons uitkomt.”

– Martijn Verbruggen, Maral Beheer

Neem contact op

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen bij het verlagen van je energierekening, het verduurzamen van je pand of het optimaliseren van het binnenklimaat?

Senergy Energieadvies sponsort DIA JO8-2

Senergy Energieadvies sponsort team JO8-2 van r.k.v.v. DIA uit Teteringen. Tevens ondersteunt Senergy DIA bij energiebesparing en verduurzaming.

Recente projecten

Energiescan bij AGU

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

Informatieplicht Health City en Saints & Stars

Informatieplicht