Verbeter het binnenklimaat in jouw pand

Prettig werken, leren of sporten in een energieneutraal pand

Problemen met het binnenklimaat in het bedrijfspand?

Je wilt dat het bedrijfspand goed geventileerd en goed verlicht is. In een goed binnenklimaat kunnen collega’s fijn en comfortabel werken. Is het binnenklimaat niet optimaal, dan ontstaan er gezondheidsklachten en andere problemen. Senergy helpt bij het realiseren van een energiezuiniger gebouw en gezondere werkomgeving. Een maatwerkadvies kan ook aangevuld worden met een binnenklimaat advies. Door deze integrale aanpak snijdt het mes aan twee kanten.

Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is een grondig en op maat gemaakt advies voor verduurzaming van je gebouw. Via verschillende scenario’s wordt inzichtelijk gemaakt tot welk niveau verduurzaamd kan worden.

Installatieadvies

Een goed werkende installatie is zuinig en zorgt voor een gezond en comfortabel gebouw. Door in een vroege fase een installatieadviseur bij jouw keuzes te betrekken, kun je veel ongemak en verkeerde keuzes voorkomen. Elke renovatie en nieuwbouw start dus met een gedegen installatieadvies!

Binnenklimaat advies

Gezonde en comfortabele gebouwen dragen bij aan een goede werkomgeving. Dat lijkt niet altijd samen te gaan, maar door slim om te gaan met de gebouwtechniek is vaak veel winst te behalen.

Binnenklimaatproblemen door uitval warmtepomp

“Door (jarenlange) problemen met onze warmtepomp, was het niet zeker of we het nog wel zouden redden voor de winter. We hebben toen Senergy gevraagd om ons onafhankelijk te adviseren. Door hun deskundige begeleiding zijn de problemen opgelost en hebben we tijd gewonnen om een duurzaam meerjarenplan te maken. Uiteraard hebben we daar ook Senergy voor gevraagd.”

– Mirna Drent, Wereld Natuur Fonds

Neem contact op

Verduurzaam met aandacht voor het binnenklimaat! Praat met ons over gebouwoptimalisering.

Gezondheidsklachten of ongezond binnenklimaat in het pand

Klachten over temperatuur of luchtvochtigheid? Een slecht ingestelde of functionerende installatie is soms de oorzaak van een ongezond binnenklimaat. Dergelijke installaties zijn vaak complex van aard. Soms heeft de installateur geen blijvende oplossing voor de problemen. Het in stand houden van een goed binnenklimaat is voor een beheerder of eigenaar van een pand daarom vaak erg uitdagend.

Advies op maat voor een gezonde werkomgeving

Ook licht is een belangrijke pijler voor het creëren van een gezond binnenklimaat. Een verbetering op dit vlak zorgt ervoor dat medewerkers veel prettiger kunnen werken. Binnenklimaat optimaliseren loont, het zorgt voor energiebesparing en een gezondere werkomgeving.

Projecten

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

Energielabel en maatwerkadvies bedrijfspanden MotorParts

Energielabel en maatwerkadvies