Verlaag de energiekosten van jouw pand

Minder verbruik en lagere energiekosten zonder in te leveren op comfort.

Lagere energiekosten

Het bedrijfspand duurzamer maken? Verlaag de energiekosten en maak een positieve impact op het milieu. Ons team van onafhankelijke experts helpt je met advies op maat.

Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over isolatie, de opwek van duurzame energie en duurzame gebouwinstallaties. Denk hierbij aan het slim gebruiken van verwarming van ruimtes en tapwater, koeling, ventilatie en verlichting. Er is vaak op veel verschillende vlakken winst te behalen.

Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is een grondig en op maat gemaakt advies voor verduurzaming van je gebouw. Via verschillende scenario’s wordt inzichtelijk gemaakt tot welk niveau verduurzaamd kan worden.

Energiescan

Met onze energiescan krijg je snel een goede indruk waarmee jij energie kunt besparen. Het laaghangend fruit, eenvoudige maatregelen en investeringen worden in kaart gebracht.

Energielabel utiliteitsgebouwen

Vanaf 2023 is het voor gebouwen met een kantoorfunctie verplicht om Energielabel C of beter te hebben. Het is belangrijk om het energielabel op tijd te regelen, vooral als het pand nog niet aan de eisen voldoet. Heeft jouw pand in 2023 geen (juist) energielabel? Dan riskeer je dat het pand dicht moet. Voorkom sluiting van jouw pand en zet stappen naar Energielabel C of beter.

Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan

Elke gebouwbeheerder die de onderhoudskosten van zijn gebouw beheersbaar wil houden beschikt over een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Maar dat dit ook een goed instrument is om gebouwen te verduurzamen, is vaak onbenut. Een gemiste kans dus!

EED Energie-audit

De EED Energie-audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese richtlijn Energy Efficiency Directive (EED). De energie-audit laat zien waar de energie voor gebruikt wordt, maar maakt ook duidelijk hoe bespaard kan worden en wat dat oplevert.

"Het gasgebruik daalde met 40%!"

“Wij wilden weten hoe we de energiekosten van het bedrijf konden verlagen. Het liefst op een heldere manier. En dat is precies wat de Energiescan van Senergy deed! Sommige verbeteringen konden we met een druk op knop regelen. Daar zagen we de volgende dag al direct resultaat van. Samen met adviseur Joost is daarna een stappenplan gemaakt voor de andere maatregelen. Met dit plan kunnen we gericht aan de slag.”

– Esther Luyendijk – AAR

Neem contact op

Wil jij meer rendement halen uit je bestaande installaties? Wil je advies over isolatie of energieopwekking? Ontvang praktisch advies om de energiekosten te verlagen.

Minder energieverbruik met de juiste maatregelen

Een warmtepomp, het inregelen van de verwarming, verlichten met LED… Het zijn allemaal goede manieren om energie te besparen. Maar elk project is uniek, iedere organisatie heeft zijn eigen processen. Senergy heeft jarenlange ervaring op het gebied van energiebesparing, slim energiebeheer, optimalisatie en verduurzaming. Dat doen we voor bedrijven in heel Nederland. Van kantoren tot restaurants, van sportscholen tot winkels. Van ketens met 200 vestigingen tot de lokale speciaalzaak op de hoek. Geen uitdaging is voor ons te groot óf te klein.

Slim inregelen zorgt voor verlaging van energiekosten

Onnodig hoge energiekosten? Veel systemen in gebouwen zijn niet optimaal ingeregeld en dit zorgt onnodig voor een hoog energieverbruik. Zo staan installaties vaak onnodig buiten kantooruren aan, staan temperaturen niet juist ingesteld of werken installaties zelfs tegen elkaar in.

Wij helpen je inzichtelijk te maken waar er energie te besparen is en hoe je slim kunt verduurzamen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak snel een vrijblijvende afspraak.

Projecten

Energiescan bij AGU

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

EED-audit en Informatieplicht voor Basic-Fit

Begeleiding van A tot Z