Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

Over dit project

Omschrijving project

Senergy heeft een advies uitgebracht om de 5 gebouwen aan de Zekeringstraat, met een totale oppervlakte van XX m2, te voorzien van duurzamere klimaatinstallaties. Daarvoor is een nulmeting en technische inspectie van de bestaande installaties uitgevoerd en zijn warmteverlies en koellastberekeningen opgesteld om de nieuwe installaties aan te laten sluiten bij de warmte- en koudebehoefte van de panden.

Dat heeft geleid tot een uitvraag met vraagspecificatie en aanbesteding van het werk onder een aantal installateurs. Samen met Koomen Installatie uit Diemen is uiteindelijk een duurzaam energieconcept opgeleverd, met nieuwe luchtbehandelingskasten en warmtepompinstallaties.

Opdrachtgever

UMB Group te Amsterdam

UMB Group: “Na een gedegen advies van Senergy voor het verduurzamen van de klimaatinstallaties op 5 van onze gebouwen in Amsterdam hebben we samen met de installateur een mooie installatie geplaatst. Het mooie van Senergy is dat hun concept niet leidend is maar dat zij met het geschreven advies sparren met de installateur om het verder te optimaliseren zodat er uiteindelijk een duurzaam eindproduct staat, wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat.”

Arjan Broers

Arjan Broers
Adviseur energie & verlichting
Arjan is medeoprichter van Senergy en heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering voor klimaatinstallaties en verlichting.
Korte omschrijving

Overige projecten

Informatieplicht Health City en Saints & Stars

Informatieplicht

Energiescan bibliotheek Hengelo

Snelle besparingen en duurzame investeringen

Energielabel en maatwerkadvies bedrijfspanden MotorParts

Energielabel en maatwerkadvies