Energiescan bij AGU

Over dit project

Omschrijving project

Senergy heeft voor AGU aan de Informatieplicht voldaan en aanvullend een Senergy-Energiescan uitgevoerd. AGU in Alkmaar is producent en leverancier van fietsartikelen. De locatie bestaat uit een kantoor en een logistiek centrum van 10.000 m2. Naast een bezoek aan de locatie, zijn ook de verbruiksdata uit de Monitoringsdienst van EnergieLive geanalyseerd. Naar aanleiding van de analyse zijn instellingen van klimaatinstallaties aangepast, wat meteen een besparing opleverde.

Opdrachtgever

AGU in Alkmaar

Cees van den Kommer – Logistiek Manager:

“Tijdens het bezoek door Senergy werden direct bruikbare tips naar voren gebracht, onder meer met betrekking tot de instellingen van de klimaatinstallaties en de verduurzaming van de luchtbehandelingskast. We zijn erg blij met het heldere en beknopte rapport dat we hebben ontvangen. De nabespreking heb ik als een meerwaarde ervaren en heeft ons tot actie aangezet.”

 

Joost Rienks

Joost Rienks
Adviseur energie & verlichting
Joost is medeoprichter van Senergy. Senergy begeleidt vijf landelijke ketens bij de uitvoering van EED-energieaudits. Joost heeft er drie onder zijn hoede; sportscholen, restaurant en verzekeringskantoren.
Korte omschrijving

Overige projecten

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

Informatieplicht Health City en Saints & Stars

Informatieplicht

Energiescan bibliotheek Hengelo

Snelle besparingen en duurzame investeringen