EED-audit en Informatieplicht voor Basic-Fit

Begeleiding van A tot Z

Over dit project

Omschrijving project

Grotere bedrijven in Nederland zijn verplicht om een EED energie-audit uit te voeren. Het doel hiervan is om bedrijven bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen. Zo ook Basic-Fit; een keten met ruim 200 sportscholen in Nederland.

Senergy heeft voor Basic-Fit de volledige audit verzorgd, waaronder 25 vestigingsaudits en het opstellen van de concernrapportage. Daarnaast is voor vrijwel alle vestigingen voldaan aan de Informatieplicht Wet Milieubeheer; de vestigingen zijn bezocht en de ingevulde Erkende Maatregelen Lijsten zijn bij RVO geüpload. Omdat bij Senergy inhoudelijke kennis, flexibiliteit en goed projectmanagement samenkomen, kunnen wij complexe klussen als deze zonder problemen aan. En Basic-Fit is niet het enige landelijke concern, waarvoor wij de energie-audit uitvoeren. In 2023 gaan we namens Basic-Fit opnieuw aan de Informatieplicht voldoen.

Opdrachtgever

Basic-Fit Nederland B.V

Joost Rienks

Joost Rienks
Adviseur energie & verlichting
Joost is medeoprichter van Senergy en heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering voor klimaatinstallaties en verlichting.
Korte omschrijving

Overige projecten

Energiescan bij AGU

Verduurzaming Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam

Informatieplicht Health City en Saints & Stars

Informatieplicht